Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
phloggen

Fredagens rodebunke

Der er alt for mange ting at skrive om så det bliver en rodebunke igen:

Fra min Microsoft autoaversion.

Først er der ingen i den danske presse der så meget som blinker over IDC's påstand om at der skal bruges 27000 nye IT medarbejdere for at "opgradere" Danmark til Windows Vista.

Her er nyheden i Børsen, Berlingske og Politiken

(Det rapporten faktisk sagde var: "I 2007 forudser IDC, at 27,000 personer i Danmark arbejder med Vista relateret arbejde.")

Når så mange medier bringer en enslydende nyhed, så har de sandsynligvis bare skrevet af fra et press-release, (se evt. mit tidligere brok om dette).

Hvordan kan nogen PR medarbejder få sig selv til at tro, at det er godt nyt at der skal findes 27000 nye IT folk på et halvt års tid, når branchen allerede fattes folk ? Det er sgu' da manglende situationsfølelse og inkompetence.

Og hvor mange af journalisterne så tallet, undrede sig, men tænkte "Det lyder sgu' meget sandsynligt, der er jo altid en masse bøvl med nye Microsoft produkter" ?

Microsoft forhandlerne hyler op om at verden går under hvis EU kommisionen ikke bare lader Microsoft gøre som det passer dem.

Det første sted jeg nogensinde lagde mærke til ordet "Vista" var et udsigtspunkt på Mount Diablo (lidt øst for San Francisco). Der stod et skilt med "Vista Point" hvilket jeg fortolkede som "God udsigt". Nær kanten stod et andet skilt hvor der stod "One step further and you die".

Microsofts musikspille dims kommer med dårligere batterilevetid end Apples ditto. Det skal nok gøre den til en sællert.

Og med MediaPlayer 11 kan man ikke mere flytte musik og videofiler fra en maskine til en anden. Det skal brugerne nok blive glade for.

Nye fejtagelser kan begynde her.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten