Forlaget Systime flytter til Google

Det danske forlag Systime har gjort noget, der vil give visse andre it-chefer grå hår i hovedet.

De har nemlig flyttet hele deres it-infrastruktur over på Googles pakke med onlinesoftware, Google Apps. Forlaget skriver i en pressemeddelelse:

"Systime i Århus er formentlig det første forlag, som er tæt på at blive 100 procent online-baseret. Et afgørende skridt i den retning er nu taget ved at lægge al intern og ekstern kommunikation ud på Google Apps. Traditionelle mailsystemer, intranet og tekstbehandlingsprogrammer er afviklet, og i stedet er Google blevet samlingsstedet for Systimes mail, kalender, dokumenter, intranet, ekstranet mm."

Jeg har tidligere vist interesse for Google Apps, og det samme har engelske it-chefer.

Jeg kender en del privatpersoner, der bruger Google Apps, men jeg har vist endnu ikke hørt om en virksomhed, der har foretaget skiftet. Men frisk lyder det.

Jeg kunne i hvert fald nogle gange godt ønske mig Gmail som min arbejdsmail i stedet for en 100 megabyte begrænsing og Outlook, der er tungt at danse med...

Hvordan det kommer til at gå Systime på Google Apps bliver i hvert fald spændende at høre.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Sådanne tiltag plejer at blive dømt som mislykkede første gang der er nedetid i form at enten manglene internet eller nedbrud hos Google. I den forbindelse bliver det ofte udeladt at en Exchange Server bestemt heller ikke har en oppetid på 100%.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten