phloggen

Foredrag i Logen

Jeg får stadig for mange invitationer til at holde foredrag, men nogen af dem er svære at sige nej til.

"TEKNOlogiFOrmidlings selskabet" f.eks.

"Teknofo" er en slags loge.

Det eneste de fortæller på deres hjemmeside er:

TEKNOFO´s formål er at samle medlemmer med ledende indflydelse, ledelsesmæssigt såvel som teknologisk på IT-anvendelsen i Danmark. TEKNOFO tjener som netværk for medlemmerne og til formidling af emner med ledelsesmæssig, samfundsmæssig og teknologisk relevans. Medlemsskab af TEKNOFO forudsætter indstilling fra nuværende medlemmer.

Jeg gætter på initieringsritualet er noget med at synge et APL program og hulle sit eget navn på hulkort til medlemskartoteket.

En ældre bekendt fortalte mig for mange år siden, at han elskede at holde foredrag for loger, for der var højt til loftet og man kunne virkelig stille krav til sit publikum.

I følge ham er der ingen, absolut ingen i en loge der bagefter tør spørge sidemanden "forstod du det han sagde om ... ?" i stedet går de hjem og læser lektien.

Omvendt, skal man ikke bare stå at vende lommeuld, det ser de lige igennem, for de har faktisk tænkt over tingene på forhånd og spørgsmålene er knivskarpe.

Det glæder jeg mig til!

Titlen på mit foredrag er "Digitaliseringen lykkedes, samfundet døde ?" og jeg starter med CPR nummeret og slutter en times tid senere med "Rule 34".

Så må vi se hvordan dét går...

phk

Poul-Henning Kamp er selvstændig open source-softwareudvikler. Han skriver blandt andet om politik, hysteri, spin, monopoler, frihedskampe gør-det-selv-teknologi og humor.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten