true cousins

Følg os i kampen mod benzinerne på Mosten Race Day

Illustration: Privatfoto

Alt er klar og vi er ved at pakke det sidste, forventet ankomst i Allingåbro ca. kl. 18. Biken er indstillet på 144 Volt og vi er kanonspændte på hvordan det kommer til at gå i vores klasse Super Competition Bike. Der køres kvalifikation fredag kl. 9.30 til 19 og lørdag formiddag (denne weekend). Det er første gang at vi skal køre head-to-head med nogle hurtige benzin dragbikes. Flere af disse kører nok under 6 sek., så vores mål er at vi ikke slutter sidst af de 12 bikes i klassen.

Vi er så heldige at vi har en enkelt fribillet (værdi kr. 500,-) til Mosten Raceday som efter eget valg kan anvendes 1, 2 eller alle 3 dage som vi vil forære væk til den første læser af denne blog, som skriver tilbage med svar til denne blog samt sit tlf. nr. Deadline for dette tilbud er kl. 19 i aften!

Vi vil holde jer løbende orienteret via vores Facebook side med tider, billeder, måske video og kommentarer: http://www.facebook.com/truecousins?ref=hl (uploads til denne blog kan ikke gøres hurtigt og enkelt med mobil tlf)

Her er en lille test (kun igangsætning) fra sidste wekend, hvor vi afprøvede det nye launch control system, som virkede ret godt:

http://youtu.be/JZRzNoJgjOs

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Nyd det for os ALLE, og skyd evt noget video af drengene når de blæser Cyklen af.

Drag racing er den fedeste for for groft misBRUG af benzin og nu Strøm. Power til asfalten, 144V lyder spændene, er det stadig på Hyperion celler ?

  • 0
  • 0

Hvad mener du helt præcist? Hvis du mener hvor ofte vi er afsted for at køre, så er svaret at det bliver nok en enkelt gang mere i år, en af lørdagene 15., 22. eller 29. sept på banen i Malmö

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten