Flaskeraketter, pc-sladrehanke og drabet på messenger

Har du bygget en flaskeraket? Var det en lille blegfis af en halvandenliters flaske? Så se en japansk mandfolkeudgave her(tak Rolf).

Den amerikanske udgave af PC World har fornylig publiceret en vidunderlig artikel, som blandt tyve fine emner afslører, hvordan man kan udnytte Windows dårlige sikkerhed til at få rodet sit XP-registreringsnummer frem af de digitale rodebunker på harddisken.

Du kan blandt andet også læse dig til, hvordan du slipper af med den overflødige Messenger-ikon i artiklen 20 Things They Don't Want You to Know(tak Jørgen).

Er du konsterneret over, hvad din pc egentlig foretager sig, når den inkaktivt burde småslumre, så installer denne freeware: Process Explorer.

Er du nysgerrig og vil vide, hvad der kan installeres bag din ryg på pc'en, så se på denne Spy Agent. Den kan downloades i en prøveversion.

Kasperskys velfungerende Antivirus er et eksempel på software, som checker for det mest udbredte sladrehankssoftware.

Og når du så har rigtig søndagstid til fordybelse og gerne vil læse om sund fornuft, så check artiklen What Business Can Learn from Open Source. Den giver mere indsigt i emnet end alt jeg hidtil har set fra store analysefirmaer, som har kæmpet med at forstår Open Source-fænomenet siden den første gang de (sent) opdagede det(Tak Steven).

http://paulgraham.com/opensource.html

Hit med dine favoritlinks. /kurt

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten