Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Fat mod, du guds udvalgte Elektro-Freak!

Vi blev vist afbrudt, gjorde vi ikke? Et datafelt på ing.dk's redaktionsplatform fortæller mig, at det er mere end 300 dage siden at jeg har blogget. Åbenbart kan verden bestå uden...

Ja, hvad skete der egentligt. Den praktiske undskyldning er selvfølgelig 'finanskrisen'.

I Litepoint oplevede vi en meget turbulent tid, hvor vi måtte træffe mange afgørende beslutninger meget hurtigt, og med store konsekvenser. Vi har været igennem budgetterne, afskedigelser, flytning af enheder, og mange andre tiltag. Heldigvis ser det ud til at vi handlede hurtigt og rigtigt, og vores test-biks er i en rivende udvikling, med store vækstrater, nye produkter og mange nye kunder.

I RTX i Nordjylland, hvor jeg sidder i bestyrelsen, har vi ligeledes været igennem en større turnaround, og også her er der lys forenden af tunnelen, og de sorte tal er så småt begyndt at blande sig med de røde. Så nu kan jeg ikke længere bruge finanskrisen som undskyldning for ikke at fylde Ingeniørens servere med mine syrlige bits og bytes.

Men faktisk trængte jeg også til at skifte spor. Vandrups Hotspot annoncerede sig selv som en elektronik-blog, med fokus på den nationale og internationale elektronikscene og alt hvad der hører til af gadgets, mobiler, PDA'er, bredbåndsnet, og mange andre buzz words. Meget hurtigt kørte toget dog ud af et interessant - men desværre også halvblindt spor, og stoppede ved stationer som 'forskningspolitik', 'ingeniør uddannelser', 'minister rokader, der aldrig fandt sted'...(Bare rolig, Helge Sander, jeg har ikke glemt dig. Jeg mener stadig at du er den største risk for telecom og højteknologi nordvest for Usbekistan!).

Så nu er det på tide, at trækker jeg nørd kasketten ned over ørerne, og trækker dig, kære læser, rundt til alverdens elektronik hotspots, diskuterer WiMax og LTE, DVB-H og MediaFlo, iPhone og HTC, Symbian og Android, Mac OS og Linux, Lak og Læder...nåå nej, det sidste har jeg lovet at holde mig fra - her på siden ihvertfald.

Jeg har ikke tænkt mig at gå hverken Nikolaj Sonne eller Tim Frank Andersen i bedene, de er hver i sær fantastiske til det de gør, jeg er selv en ydmyg fan. Jeg kommer til at gå et par spadestik dybere i teknikken, hvad kan de nye mobile bredbåndsnet, hvordan virker accelerometret i en iPhone, hvordan kommunikerer vi om 15 år, kan Google vinde en væbnet krig med Kina, o.s.v. Og jeg håber at du, kære læser, vil løfte dig fra divaneseren og deltage aktivt i kampen. Kommentér det jeg skriver, udfordre mine holdninger, grin højlydt af mine postulater. Det er dig derude der skaber en dynamisk blog, jeg skriver jo bare mine ydmyg kommentarer til det lille vindue jeg ser ud igennem. Hvis du ser noget andet, så lad os få det på bordet.

Som en kickstart starter jeg i morgen med at tage dig, kære læser, med til Mobile World Congress i Barcelona, verdens største show for Mobiltelefoner og Trådløse gadgets. Jeg skriver fra showet hver dag, hvad jeg ser og hører, hvem der flasher og hvad der er hipt. Allerede Søndag, dagen før MWC åbner, går jeg bag scenen, og skriver om hvordan dette mega show bygges op, og hvad jeg tror bliver årets attraktion - så må vi se om mit profeti holder.

Så fat mod, du guds udvalgte Elektro-Freak. Kridt læsebrillerne, vrid kaffekoppen, spids tastaturet: Turen går til Barcelona!

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Jeg synes selvfølgelig, at det er trist ikke længere at kunne følge med i bemeldte herres eskapader her, særligt, når det tages i betragtning, hvor lidt man ellers hører til ham ude i det virkelige liv. På trods af den høje underholdningsværdi undværer jeg det dog gerne, navnlig når det indebærer, at den teknologiske innovation igen bliver omdrejningspunktet her på bloggen. Jeg glæder mig, også til updates fra Barcelona..

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten