Et Budskab til Danmark

Computerworld havde i fredags dokumentformatkrigen på forsiden, i leder og i et antal artikler. Her blev Simon Phipps, Chief Open Source Officer hos Sun Microsystems, flere gange taget til indtægt for nogle ting han angiveligt har sagt i et interview. Lederskribent Jan Horsager skriver, at Phipps "erkender, at den realistiske løsning på formatkrigen er at bruge begge formater".

Dette har åbenbart fået nogen op af stolen, og jeg skal da være den første til at erkende, at jeg også studsede over det. Men bare rolig: Det var ikke det han mente i omtalte interview, siger han nu i sin blog: Message to Denmark: Dual Format Standards Are Bad. Han skriver her bl.a.:

Will that happen in Denmark? Well, the amount of pressure Microsoft is bringing to bear on the Danish government by funding lobbying, media activity, astroturfing and more, I am worried that the legislators will cave and have a dual standard. That may sound pragmatic but in practice that's a disaster for Denmark. Because of the existing market power of the monopolist

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hej JohnDet interview (http://www.computerworld.dk/art/39318?a=ne...), som du gentagne gange henviser til, gennemførte jeg som en podcast. Og måske er der netop en pointe i at lige fastslå, at der er tale om en lydoptagelse. Den har Simon Phipps jo såvidt jeg ved ikke taget afstand fra, så her er der jo faktisk en mulighed for at høre, hvad manden svarer på nogle spørgsmål.Mvh/kurt, Computerworld 

  • 0
  • 0

Hej Kurt,Ja, interviewet/podcastet linker jeg netop også til, men jeg tror reaktionerne handler om bl.a. lederen. Hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg CWs "brug" af Phipps er en anelse problematisk. I en anden blogpost skriver jeg lidt om en interessant bog jeg har læst, og bl.a. om mediernes rolle. Trækker han i land, eller lægger I ord i munden på ham?

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten