close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
motorbloggen

Er køb af ny bil helt sort?

Jeg har kun købt meget få biler i mit liv, så erfaringerne er tynde.

For hvordan foregår det egentligt når det ikke lige er en brugt øse, der skal hjem i carporten, og er markedet virkeligt uigennemskueligt?

Er det lidt ligesom med mobiltelefoner: den reelle pris forsvinder i diverse pakker og finansieringstilbud?

Nedenstående pressemeddelelse fra AutoOffer hævder at ville rydde op og gøre det nemmere.

Nu handler det jo kun om nye biler og finansiering, for ellers kunne man jo spørge, hvor det adskiller sig fra bilbasen, som vist også har nye biler med.

Hvad siger jeres erfaringer jer - er det vejen frem?

Læs det her:

http://newspublicator.dk/e10/parker/pm/828f689b38631f4f/em608412/view/

Bjørn Godske
er journalist på Ingeniøren og uddannet ingeniør fra DTU. På Motorbloggen vender han store og små emner inden for biler - både dem med traditionelle brændsler og de alternative.

Jeg har netop bestilt min første fabriksnye bil. En simpel udregning viste at besparelser på misundelsesafgift(gule plader), grøn afgift, forsikring, brændstof og vedligehold, kunne gøre det op for den finansiering der skulle til. Jeg kører nu 500 kr billigere om måneden i en fabriksny Polo blueGT DSG med ALT i udstyr, sammenlignet med min 2009 Scirocco 2.0 DSG. Bevares, det er ikke den samme bil, men en Polo er altså virkelig ved at være en god vogn!

Hvad angår indkøbsprisen, så indhent tilbud ved 2-3 forhandleren på den samme bil. Man kan altid få deres DG lidt ned :)

/Martin

  • 0
  • 0

Hey Martin

Off-topic

Nu blev jeg sgu lidt nysgerrig, for jeg står på kanten til at privatlease en Polo BlueGT (uden DSG). Hvad er din erfaring med den og er du tilfreds med motorkraften, taget din gamle Scirocco i betragtning?

  • Andreas
  • 0
  • 0

Jeg har desværre ikke fået den endnu. Må vente til d. 8/4. Prøveturen viste dog at den har masser af overskud. Ikke så meget som scirocco'n, men det er var også en smule fornuft ind over beslutningen :)

Min anbefaling, ta' ud til en forhandler og kør en tur i den. En times tid rundt i byen og på landevejen.

Hvorfor i øvrigt ikke med DSG? Det automatgear er ganske enkelt for lækkert!

/Martin

  • 1
  • 0