DSB giver gratis transport til Telia Bredbånd-kunder

DSB har annonceret et underligt tilbud til folk med periodekort:

*Køb Telia Bredbånd 2 Mbit/s til kun 189 kr./md. og 0 kr. i oprettelse og Telia Mobilt Bredbånd til kun 299 kr./md.) og kør 2 måneder ekstra på dit periodekort. *

Havde det ikke været mere logisk, at man kan få gratis trådløst bredbånd hos Telia, mens man har et gyldigt periodekort. For det handler vel om bredbånd på farten? Jeg kan ikke forestille mig, at DSB udelukkende er interesseret i at lukke kunder i favnen på Telia. Selvom det kan synes sådan.

Salgsdirektøren fra DSB S-tog, Nick Marschall, kommer da også med et lettere kryptisk citat:

»Vi laver kun tiltag, der giver en merværdi for vores kunder under rejsen. Så længe vi gør det, mener jeg ikke, at vi sælger ud af vores værdisæt. Vi gør kun det, kunderne forventer af os, nemlig at vi varetager deres interesser.«

Hvis I vil give jeres kunder merværdi under rejsen, så giv os gratis trådløst internet på niveau med det, som 3 tilbyder (hele Århus-København-strækningen minus tunnellen). Det kan virke som om, DSB og 3 er på vej i kambollage med hinanden..(?)

Læs mere: dsb.dk/telia DSB's pressemeddelelse

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Ja, mon ikke der skulle have stået DSB? Det er ikke sådan med alle de der 3 bogstavs forkortelser. Bare Ingeniøren nu ikke begynder at laste IBM for TDC's forsinkelser på Kystbanen.

  • 0
  • 0

Enig, Bjørn. Det vækker undren.

Derudover forstår jeg bare ikke DSB's definition af merværdi:

"Brug nogle penge på dette produkt, så giver vi dig lidt ekstra af det, som du i forvejen betaler for."

Hvorfor ikke sige, at man fik gratis mobilt bredbånd, hvis man enten forlængede sit periodekort med en minimumsperiode eller betalte en ekstra skilling om måneden (så det stadig kan betale sig)?

// Lars

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten