Drop det idiotiske kødfilter

Egentlig startede det som et udkast til en leder i Ingeniøren. Den endelige udgave kom for et par uger siden i papiravisen og kom til at handle om logning af trafikdata og antiterrorlovpakkens vanvittige krav om at indsamle massive dynger af data om borgernes internetaktiviteter. Men den oprindelige version handlede mere om dansk selvfedhed og det tåbelige i at satse på at kontrollere ansatte og for den sags skyld teenageres internetaktiviteter via tekniske løsninger. Teksten gik nogenlunde sådan her:

"Jo fjernere fra Danmark vi fokuserer, jo fuldere står det danske flor af selvfedhed. Censurerering af internettet og indgreb i den digitale ytringsfrihed på den kinesiske del af internettet er selvfølgelig skammelig set med danske øjne.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Jamen alle disse tekniske "loesninger" er jo som du skriver helt latterlige  og af samme aarsager som anfoert !   Man maa nok desvaerre konkludere at der er rigtig mange rundt omkring som ikke rigtig indser alvoren i den udvikling der er igang, og som har staaet paa siden ca. midt i halvfemserne - sjovt nok straks efter at diktaturerne i Oest faldt sammen som korthus, begyndte man at bevaege sig i den helt forkerte retning i vesten. Maaske fordi det "advarende eksempel" ikke laengere var til stede ?   mvh Jesper Vauvert

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten