Digital schweizerkniv til videoer

Så får man en wmv-fil, som skal konverteres til en video-dvd i hjemmebrænderen. Men så mangler der lige en video-codec. Og hvad er nu alt det der med container-formater, og hvad er det bedste program?

Jeg er snublet over et gratis stykke software, som gør konverteringslivet en god del lettere. Vi er søreme ude i noget fransk freeware, som kan downloades under navnet Super

Installation og brug er selvforklarende, og livet er blevet lidt lettere for den "seriøse videoamatør".

Jeg ser frem til andre bud på videomanipuleringsting. Og så er jeg nærmest begejstret, sådan helt internt, over, at jeg nu har samme formatteringsmuligheder som brugere, der kommenterer på blogindlæg.

Slut med håndkodning af links og andre htm-tags, når jeg laver disse tekster.

/kurt

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten