ingternt bloghoved

Det fedeste forsidefoto

Fredag eftermiddag skal vi her på redaktionen diskutere Ingeniørens forsider gennem 2006 med vægt lagt på fotos og layout. Vi vil meget gerne tage jer læsere med på råd inden. Hvis I har synspunkter om udseendet af Ingeniørens forsider, er I velkomne til at maile eller skrive i debatten under dette indlæg.

Forsidefotoet og forsidens layout er noget af det, vi bruger meget tid på her på redaktionen. Valget afgøres som regel onsdag formiddag og vi prøver at ramme den mest spændende og flotte kombination af billeder, layout og tekst. Meningen med mødet på fredag er at skærpe valgkriterierne.

Et konkret spørgsmål lyder: Hvad er det flotteste / mest spændende / vigtigste forsidefoto, Ingeniøren har bragt i løbet af 2006? Det foto, som allermest har givet dig lyst til at tage avisen op og læse den? Og hvorfor? Giv os dine præcise argumenter.

Selve indholdet af forsiderne, altså hvad artiklerne handler om, tager vi en anden gang.

Hilsner Rolf Ask Clausen

PS. Forsidesnakken er debut for denne blog, hvor vi vil diskutere Ingeniøren med jer læsere. Sådan en blog kan næsten kun hedde IngTernt og den vil handle om f.eks.: Hvad skriver vi ledere om, hvilke historier, papir-Ingeniøren og nettet ing.dk prioriterer lige nu og hvorfor, hvordan vi arbejder med at udvikle indholdet, osv. osv.

IngTernt skrives primært af undertegnede, som til daglig er indholdsfaglig redaktør og communityansvarlig på Ingeniøren og ing.dk (redaktionschef).

PPS: For lige at holde orden på kasketterne: Blogs kan også være personlige og dyrke specifikke interesseområder. Sådan er det ovre på Motorbloggen, hvor kollega Bjørn Godske og undertegnede hygger os i selskab med andre motornørder og får afløb for vores interesse for biler og motorteknologi.m

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Onsdag valgte vi forsidefoto til den avis, der udkommer i morgen, fredag d. 11. november. Valget stod mellem et foto af et usikkert akraft-værk og et andet af en kendt person fra ingeniørverdenen, som har nogle ganske markante synspunkter. Redaktionen valgte billedet af... --- nej, det kan I se i morgen! -- men valgte vi rigtigt? Kig på avisen og skriv din mening til os, enten her eller på en mail til mig. HilsnerRolf Ask Clausen redaktionschef, Ingeniøren

  • 0
  • 0

Kære læsere, Nu har I haft fredagens udgave af Ingeniøren et par dage: Hvad synes I om forsiden denne gang? HilsnerRolf Ask ClausenIngeniøren 

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten