bloghoved automation

Det er den dybe uvidenhed, som fremkalder den mest skråsikre tone

Den franske filosof og moralist Jean de La Bruyère (1645 til 1696) skal have udtalt at ”det er den dybe uvidenhed, som fremkalder den mest skråsikre tone”.

Tja, det kan du jo tænke lidt over……

Personligt har jeg det også lidt svært ved de personer, der altid har en skråsikker mening om alting.

Særligt personer der ofte gør det til en levevej, at optræde i medierne med deres altid klare meninger om alt, samt svar på stort og småt, giver mig visse udfordringer.

1 års fødselsdag for http://ing.dk/blogs/automation

Det er nu 1 år siden at denne blog blev oprettet og i løbet af denne tid har jeg haft glæden af, at skrive små 20 blogindlæg på vegne af Dansk Automationsselskab (DAu).

Jeg har forsøgt, ikke at være ”Kloge Åge”, men været fokuseret på at stille, det som jeg selv mener, er de rigtige spørgsmål om de rigtige emner.

Faktisk er jeg gået målrettet mod, at skrive om emner som jeg også selv ville blive klogere på.

Jeg håber selvfølgelig på, at du som læser af denne blog, også har fundet inspiration og motivation til selv, at stille yderligere spørgsmål omkring de valgte emner.

Inspiration til selv at bliver klogere på de enkelte temaer.

Dansk Automationsselskab (DAu)

I DAu forsøger vi hele tiden at finde relevante emner for vores konferencer og vores medlemsblad.

Vi er i DAu’s bestyrelse bredt repræsenteret indenfor automation og industriel it, men vi ved selvfølgelig heller ikke det hele selv.

Derfor gør vi en dyd ud af altid, at finde de bedste internationale og danske kompetencepersoner til at holde indlæg på vores konferencer, samt skrive artikler til vores medlemsblad.

Vi forsøger, at stille de rigtige spørgsmål og gør alt hvad vi kan for at finde de rigtige personer, der har viden og erfaring til at kunne give de kvalificerede svar.

I’m sorry. My responses are limited. You must ask the right questions.

Illustration: Privatfoto

Både i forhold til denne blog og DAu’s aktiviteter det kommende år, efterlyser jeg hermed forslag til de rigtige spørgsmål.

Hvilke emner skal behandles på denne blog, og hvilke temaer er ”hotte” indenfor produktion, robotteknologi, automation og industriel it?

Prøv at udfordre mig, og kom med konkrete forslag til kommende blogindlæg, artikler til vores medlemsblad og ikke mindst emner til kommende DAu konferencer.

Stiller du de rigtige spørgsmål?

Dansk Automationsselskab (DAu)

Illustration: Privatfoto

Læs mere om DAu på vores hjemmeside og på LinkedIn.

Frank Faurholt er formand for Dansk Automationsselskab (DAu), en non-profit organisation, der samler hele automationsbranchen, både brugere, leverandører, uddannelse og forskning. Han er også salgsdirektør i Siemens Industry og har mere end 25 års erfaring med automation og industriel it.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten