close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
phloggen

Der skete noget sjovt på vej ...

Jeg kom forbi Fisketorvet idag og så flg:

Illustration: Privatfoto

Det lignede ikke at det var med vilje...

phk

Poul-HenningKamp
er selvstændig open source-softwareudvikler. Han skriver blandt andet om politik, hysteri, spin, monopoler, frihedskampe gør-det-selv-teknologi og humor.

Hmm - bemærk også det udslåede støtteben og pladen der er fastgjort så der ikke sprøjtes på de parkerede biler - den tilkoplede slange - kan ikke se andet end at støttebenet bare har løftet materiellet til anslag mod dæk - vel egentlig ikke unormalt når der ikke er meget frigang - eller også er jeg også bare for træt :-)

  • 2
  • 0

Jeg har også bemærket støttebenet, så jeg tænker det er nogenlunde tiltænkt. men for udenforstående virker det nok som en kikser, og en og anden arkitekt har nok også en mening om hvor smart det er at der er anslag mod betonen.

  • 0
  • 0

Der kan jo have stået en mand på pumpen og givet tegn, mens chaufføren har sat støttebenet, så udlæggeren kun har et par mm luft op til betondrageren(?)!

Støttebenet er vel sat, så numsen på pumpebilen ikke sætter sig for meget, når betonkanonerne bakker til og tømmer sig i modtagetragten...

  • 0
  • 0