Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
seiersen science

Den brune bjørn jager

I 2012 reklamerede jeg her på bloggen for et amerikansk webcam placeret ud for en havørnerede, og de seneste par år er antallet af naturwebcams steget markant. Aalborg Zoo har f.eks. et i sit isbjørneanlæg, og i foråret var det en stor historie, at Dansk Ornitologisk Forening havde opsat et dansk ørnecam.

Jeg kunne poste utallige indlæg om natur-webcams - men det vil jeg ikke. Så spændende er de nok heller ikke. Men I får lige ét til, for det er lidt anderledes:

Explore.org har lige nu et populært webcam ved et vandfald i Alaska, hvor det sværmer med brune bjørne. I kender scenen med bjørnene, der venter på laksene, som springer op ad vandfaldet. Nu kan man se det live. Ingen fancy klipning fra BBCs naturfotografer. Bare rå natur.

Illustration: Privatfoto
Emner : Dyr
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Tak for det. Nyder at se bamserne sidde tålmodigt og vente på en laks - men usportsligt at udsende sådan en tidsrøver midt i ferien :-)

  • 1
  • 0