Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.
ingternt blog

Del din internationale viden og bliv berømt

I første omgang har vi allerede lanceret to nye blogs Siligreen Valley om energiteknologi fra Californien og Østbloggen om ny og gammel teknologi fra Rusland.

Men ing.dk er stadig på jagt efter flere danske bloggere, der er udstationeret i udlandet, som vi også har skrevet om tidligere.

Kort og godt søger vi dig, der kan rapportere fra den teknologiske hverdag uden for Danmark og har lyst til at dele dine oplevelser med alle vores læsere her på ing.dk.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du arbejder med teknologisk spændende områder i Brasilien, Indien, Kina eller Japan.

Hvis det lige er dig, så tøv ikke med at skrive til community@ing.dk og fortæl os, hvorfor netop du skal være en af vores internationale bloggere.

Ud over at befinde dig i et af ovenstående lande (du er naturligvis også velkommen til at skrive, hvis du befinder dig i et andet land - bare du ikke er hjemme i Danmark) skal du have gode skrivekundskaber og have lyst til at skrive relativt ofte om, hvad der rører sig, netop hvor du er.

Vi ser frem til at høre fra dig!

TineHavkrog Brandenborg