De næste ti år på internettet, ver 1.3b

Jeg har tidligere offentliggjort en gråsort powerpoint-præsentation med nogle bud på hvor internettet går hen i løbet af de næste ti år.

Men nu er den blevet pudset af og revideret et par omgange, blandt andet på baggrund af et par gode kommentarer fra min co-blogger Rolf Ask Clausen.

For nu at gøre det helt multimedialt og kunne smykke dette blogentry med mærkaten podcast, har jeg også tilføjet omkring 80 minutters lydoptagelser af mit foredrag om fremtiden på nettet, som det lød i mandags, da jeg optrådte med det på et kursuscenter i det nordsjællandske inviteret af Center for Ledelse.

Jeg har klippet lyden op i mere fordøjelige mp3-filer, som efter behag kan nydes sammen med min letredigerede præsentation i pdf-format (ver 1.3b).

Her er mine ligeledes letredigerede lydfiler:

Fremtiden set fra fortiden ( 11MB)Fremtidsdrivere på internettet (17MB)Teknologier og indhold, som tegner fremtiden (29MB) Forbehold og sådan bliver nettets fremtid om 10 år (8MB)Mellem lydfilerne 3 og 4 må man forestille sig, at foredragsholderen har afspillet et videoklip om en glat Googleficeret netfremtid (du finder linket til den video i ovenstående pdf-fil).

Jeg ser frem til dine kommentarer her på bloggen, hvis du har haft tålmodighed til at downloade og skimme materialet.

  • Hvad mener du om postulater og konklusioner.

  • Giver det overhovedet mening at lægge lydfilerne ud?

/kurt

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

"- Giver det overhovedet mening at lægge lydfilerne ud?" I høj grad! Super cool at sætte en lydfil på mens man kører i bus eller  inden man skal sove. Mer', mer'.

  • 0
  • 0

Det var lige-godt-pokkers. Et foredrag der starter når JEG har tid...   Meget mere af den slags...    PS. spørgsmål fra de "rigtige" tilskuere er svære at høre. Kan man måske gøre noget med et par ekstra mic´s i fremtiden? 

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten