close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
phloggen

To Danske Kællinger

Birte Rønn Hornbech tog bladet fra munden i Berlingske og kaldte DF og Pia Kjærsgaard for blandt andet "udanske."

Billedet hvor de to gamle kællingers had til hinanden er til at få dårlig mave af, er genialt valgt, for det fanger præcis essensen af hvad der foregår. (Ophavsretslige regler forhindrer mig desværre i at indlejre billedet her.)

Hvis dagbladene er heldige, er oplagstallet reddet helskinnet igennem næste kvartal takket være dette episke husspetakel.

Men jeg ville ønske at den ene gamle kælling ikke havde brugt ordet "udansk" , bare fordi hun vidste at det ville gøre specielt ondt i hjertet af den anden gamle kælling.

Jeg er faktisk meget utilfreds med at disse to kællinger i det hele taget skal have lov til at udtale sig om hvem eller hvad der er dansk eller udanske.

Ikke fordi de er specielt ukvalificerede dertil, de har begge haft gode og korrekte observationer på det område, men fordi jeg rent principielt ikke vil have et moralpoliti her i landet.

Objektivt set er der kun en måde at være udansk på: Det er at indlevere sit pas på nærmeste danske ambasade eller konsulat fordi man har valgt og fået statsborgerskab i et andet land.

Hvad de to kællinger i øvrigt måtte have at skændes om interesserer mig ikke: Hvis det stod til mig var det unge intelligente kvinder vi havde i dansk politik, ikke gamle gnavne kællinger.

phk

Poul-Henning Kamp
er selvstændig open source-softwareudvikler. Han skriver blandt andet om politik, hysteri, spin, monopoler, frihedskampe gør-det-selv-teknologi og humor.

Hvor nødigt jeg end vil, kan jeg kun give dig ret. Nogle gange må jeg banke hovedet mod en mur, og undre mig over, hvorfor jeg ikke blev Boston-inaner !

Set fra den billige langside, får vi lidt underholdningsmæssig valuta for vort bidrag til nationens underhold.

Tak for det - og fortsæt endelig !

  • 0
  • 0

Politisk møde. DFs Pia gik rundt og trykkede hånd, de røde ville ikke hilse på kællingen - det er måske det der er defineret som danskhed.

  • 0
  • 0

......ikke ønskede at være minister støttet af den anden, så kunne hun jo have takke nej til en minister post.

Ligeledes kunne Lars Barfod være trådt ud af regeringen hvis han var træt af at være minister

Hvis det det er dansk at holde på, at vi skal ødelægge vort velfungerende realkreditsystem og vort velfungerende social konttraktsystem og underkaste os romerettens principper. Så er jeg ikke dansker

  • 0
  • 0