phloggen

CSEs problemer med FireFox

Som sikkert de fleste andre her, har jeg nogle aktier liggende i min pensionsopsparing og ind imellem checker jeg naturligvis hvordan det går for dem.

Det vil sige, når jeg altså kan komme igennem til Københavs fondsbørs hjemmeside på www.cse.dk

Det kan jeg meget ofte ikke, enten svarer den ikke, eller også får jeg en fejl 404 der afslører at de prøver at køre deres website på en MicroSoft platform.

I et anfald af godt humør og hjælpsomhed ringede jeg til dem for at høre hvad der egentlig foregik.

Jeg blev stillet om til en eller anden IT medarbejder som stort set inden jeg nåede at sige noget som helst sagde "Det er fordi du kører Firefox".

Helt ærligt, hvor inkompetent er man når man ikke engang kan finde ud af at lave blame-allocation ?

Blame-allocation virker naturligvis kun hvis det lyder troværdigt. Min FreeBSD+Firefox kombination giver sig ikke til at vise Microsoft kodede 404 sider hvis ikke serveren sender sådan en tilbage til mig.

Jeg prøvede at gøre manden forståeligt at han talte med et kompetent og vidende menneske, men kom aldrig længere end til at "deres nye design ville løse alle problemer" og så udstak han en URL hvor jeg kunne se "noget af det".

Den URL svarede heller ikke.

Nu er der så gået en uges tid og jeg kan se på min skærm at jeg stadig "bruger FireFox".

Ifølge NetCraft kører Fondsbørsens hjemmesider på en "JRun Web Server" et sted i Oslo.

NetCraft begynder nu at samle data på Fondsbørsnes driftsstabilitet og hvis der er nok der kigger på dem bliver de ved med det.

Sådanne kurver er meget underholdende, se f.eks Ekstra Bladets kurve.

phk

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Lige bestemt CSE's hjemmeside er en af de sider, jeg kender, der er mindst glad for Firefox. Utroligt at de stadig kun vil snakke med IE-brugere.....

  • 0
  • 0

Min internetudbyder tilbyder, at jeg kan lave websider i et værktøj kaldet OLO (OnLine Opdatering). Det har min ejerforening valgt at lave sin webside i. Det giver en masse 404, når man prøver med Firefox. På www.hur.dk er det lidt svært at finde ud af hvilke gule knapper man skal trykke på for at vise en buskøreplan for lørdag. Det er ikke ualmindeligt. Og standardsvaret er "Det er fordi du bruger Firefox!". Fy, fy skamme. Med venlig hilsenGorm Vognsen Jensen 

  • 0
  • 0

Jeg kan så lige tilføje, at hvis IE7 RC1 fortolker siderne ligesom den færdige version vil, så har de noget at rette op på, for heri er det heller ikke kønt.Det er dog bedre end min firefox ver. 2 (beta) kan vise det, men stadig grimt.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten