Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
fablab ruc bloghoved

Byggedag på Open Source-robotten tirsdag den 19. januar

Sæt kryds i kalenderen - næste byggedag på Open Source robotten er tirs d. 19. kl 16-21 på FabLab RUC. Tilmelding er ikke nødvendig, men skriver man en email til fablab@ruc.dk med OSRobot i emnet, kan vi bedre sørge for rette mængde kage, kaffe og evt. mad.

Sidste gang var for en halvanden uge siden - og vi takker mange gange alle dem der vil hjælpe, både med gode kommentarer og ved fysisk at dukke på i Roskilde. Det er hver gang flere end vi egentlig selv havde forventet :)

Illustration: Privatfoto

Holdet sidst - minus ham der tager billedet og et par der var ude lige på det tidspunkt...

Her er nogle billeder fra sidst; det meste af tiden gik med at:

Afprøve den nye, dåsebundformtilpasset elektromagnet

Lave en ramme, som holder papkasserne, dåserne ankommer i, åbne, så flapperne ikke kommer i vejen for robotten.

Designe produktionsområdet - hvordan skal kasserne, dåserne er i, ankomme, hvordan skal de fyldte bakker til fyldemaskinen transporteres væk, hvad skal der gøres at de tomme papkasser, som sidenhen skal genbruges, passer det hele med den gulvplads der er til rådighed på fabriksgulvet. I allersværest - hvordan kan vi tømme hele 8 kasser og fylde hele 8 bakker, i én arbejdscyklus, med den begrænset arbejdsområde robotten nu engang har.

Resultaterne beskriver jeg i næste blog :)

Nicolas Padfield er laboratorieleder på FabLab RUC, teknologiguru på Humtek, datalog, kunstprogrammør og en af skribenterne her på bloggen.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først