Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
fablab ruc bloghoved

Byggedag på Open Source-robotten tirsdag den 12. april

Sæt kryds i kalenderen - næste byggedag på Open Source robotten er tirs d. 12. april. kl 16-21 på FabLab RUC. Tilmelding er ikke nødvendig, men skriver man en email til fablab@ruc.dk med OSRobot i emnet, kan vi bedre sørge for rette mængde kage, kaffe og evt. mad.

Vi sætter lidt turbo på, med byggedag to tirsdage i træk, og så håber vi robotten nærmer sig at være klar til at sætte ud i virksomheden - så begynder det nemlig at passe tidsmæssigt med deres ombygning af produktionslinjen :)

Vi har generelt været meget glædelig overrasket over hvor mange der kommer og hjælper - vi har været over 10 alle gangene - nogle faste, nogle skiftende. Tak fordi I er så engageret at I vil komme ud og besøge os! :)

Her er par billeder af byggeholdet nogle af de gange vi faktisk huskede at tage et gruppebilled :-) :

Illustration: Privatfoto
Illustration: Privatfoto
Nicolas Padfield er laboratorieleder på FabLab RUC, teknologiguru på Humtek, datalog, kunstprogrammør og en af skribenterne her på bloggen.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først