Blogverdenen buldrer frem

Jeg har gjort det før. Og i sidste uge gik det løs igen. I fem dage skulle jeg i selskab med Trine Smistrup fortælle interesserede journalister om den såkaldte blogossfære. Med god assistance fra en række oplægsholdere forstås.

Siden jeg sidste gang afholdt blogkurset i DjE's kursuslokaler hos JP på Kgs. Nytorv er der sket noget. Jeg tænker ikke så meget på de muskuløse sikkerhedsvagter ved indgangen, som det gennembrud internettet har haft på det mentale plan på de danske medier.

Det kommer til at gå amok i år. På alt fra frokostblade til førende provinsmedier er fokus tilbage på nettet i en grad som jeg ikke kan mindes at have oplevet på samme maner siden slutningen af halvfemserne.

Og derfor må du, kære bruger, bære over med, at dette indlæg kommer til at blive temmelig metaagtigt på lige præcis den måde, som blogs kan udarte til, når de er mest ligegyldige. Men jeg er jo bare begejstret over, at nettet tilsyneladende flytter sig over i retning af det reelt kollaborative rum, som Tim Berners-Lee ønskede sig, da han undfangede ideen om WWW.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten