motorbloggen

Bliv forkælet af gode grafikker

Der er ikke noget så godt som en god teknisk grafik.

Desværre er det ofte sådan, at producenter og udviklere enten ikke bruge penge på grafikker, eller også er de bange for, at de afslører for meget.

Derfor er det en fornøjelse at se Audis præsentation af deres nye elektriske bil Audi Q4 e-tron.

Læs hele historien her og nyd grafikkerne:

Illustration: Audi
Illustration: Audi
Illustration: Audi
Illustration: Audi
Illustration: Audi
Journalist og ingeniør. Har skrevet om teknologi og produktion siden 2001 og tidligere arbejdet med planlægning i energisektoren. Har især fokus på Industri 4.0, robotter, 3D-print, transportmidler, energisystemer og anden ny teknologi.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hej.

Tak for artiklen, Bjørn. Elbilen Audi Q4 Etron er på størrelse med elbilen VW ID4 og er lavet på VWs Folkevogns MEB-elbil-platform ligesom VW ID4. Derfor opfatter jeg Audi Q4 Etron som 50 % Audi og 50 % VW Folkevogn.

VW ID4 har lige fået mange point /stjerner i EuroNCAPS sammenstøds/sikkerheds-test. Det samme har Skodas elbil, som også er lavet på MEB-elbil-platformen. Det er yderst interesant at VW ID4 og Skodas MEB-elbil har fået gode karakterer i Euro NCAPS sammenstøds/sikkerheds-test. MOn ikke at Audi Q4 Etron får lige så gode karakterer i denne test ? Det håber jeg da.

Jørgen, i den kendte VW LUpo - fætter kaldet Audi A2 blev der brugt en del aluminium. Jeg linker til en artikel om Audi A2. Jeg ved dog ikke om alle oplysningerne i artiklen er korrekte, men som sagt blev der brugt en del aluminium i Audi A2.

https://da.wikipedia.org/wiki/Audi_A2

Kærlig hilsen Jan, Ideudvikler, Projekt Trafiksikkerhed

  • 1
  • 4
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten