Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
Fundamental fysik bloghoved

Astrofysik: Se med torsdag

I morgen (torsdag) har IceCube-eksperimentet - der detekterer neutrinoer med en gigantisk detektor på Sydpolen - annonceret at de vil afholde en pressekonference om et nyt resultat vedrørende multimessenger astrofysik. Det er altså astrofysiske fænomer der kan observeres samtidig med flere metoder.

De har ikke annonceret hvad indholdet vil være, så jeg vil holde de rygter jeg har hørt for mig selv. Men kan sige at det nok bliver spændende at følge med torsdag, fra klokken 17:00 dansk tid. De streamer live via Youtube på et link der gives på NFSs side her.

Emner : Fysik
Christian Bierlich er teoretisk partikelfysiker og er i gang med en ph.d. ved Lund Universitet. Han skriver om stort og småt fra fysikkens verden.
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først