Aprilsnar presser TDC

TDC har nu været nødsaget til at udsende en pressemeddelelse ovenpå Ekstra Bladet og Politikens aprilsnarre om, at alle SMS-stemmerne i X-Factor ikke er nået frem:

Adskillige online-debatter er rødglødende efter Ekstra Bladet og Politikens 'afsløringer' af sms-problemer ved X Factor semifinalen. Men programmets mange passionerede fans kan roligt slå koldt vand i blodet. Det er nemlig aprilsnar.

*X Factor-afstemningerne foregik som de skulle. TDC's opgørelse viser, at der blev afsendt 350.000 sms'er ved semifinalen - og man kan trygt regne med, at stemmerne er nået frem til tiden og til rette vedkommende. *

X-Factor ligger åbenbart danskernes hjerte så nær, at de fuldstændig glemmer deres kritiske sans og ignorerer navne som 'Kabelhøj', 'Wilders' og 'Davril Poisson' - aprilsnar hedder 'Poissons D'Avril' på fransk.

Ordet på nettet er tilsyneladende løbet hurtigere end fornuften, og så måtte TDC reagere. Læs hele pressemeddelelsen fra TDC.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Nu har TDC så også afsløret hvor mange SMS stemmer der blev afsendt. Det bliver DR sikkert glade for, da de har udtalt at det er en forretningshemmelighed.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten