Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Æv - ikke udsigt til Android i Danmark :-(

Computerworld har ringet rundt til nogle af de store udbyder-drenge på det danske mobilmarked, og holdningen er klar: Google Android ser spændende ud, men vi venter (set via Newz.dk).

Så er det, man ærgrer sig lidt over, at bo i et lille land med et forholdsvist lille mobilmarked, hvilket åbenbart betyder, at udbyderne ikke tør.

Ifølge Telia skal åbne platforme »modnes«, inden de er »interessante for brugerne«. Hvem hvordan bliver de modnet? Det gør de jo ved at folk bruger dem.

Så det lader til, at vi må vente til at US-markedet og de større europæiske markeder har taget Android til sig og modnet den.

Nu har Telia måske heller ikke den store interesse i Android, da det netop var dem, der blev valgt som sælger af iPhones i Skandinavien.

Men jeg forstår det bare ikke helt. Android-platformen er fuldt åben og dokumenteret (se code.google.com/android), og man kan sågar hente SDK'et. Hvorfor vil man ikke være med til at modne Android?

Jeg håber blot, at det bliver muligt at købe en Android i for eksempel England og tage den med hjem og bruge i lille Danmark, uden at skulle ud i de store unlocking-manøvrer.

Læs også: Tror du, iPhone får fat i Danmark?

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hæhæh, gad vide om de så også har tænkt sig at holde op med at sælge Symbian telefoner hvis det lykkedes Nokia at åbne platformen ordentligt, fordi den så lige pludselig bliver mindre moden? :-P

  • 0
  • 0