Dark data håndtering

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Jeres data fylder, men hvor meget af det er nødvendigt? Version2 inviterer til gratis webinar om dark data, hvor du kan møde eksperterne fra Atea.

For langt de fleste virksomheder i dag er datavækst et stigende problem. Undersøgelser viser, at mere end 50 pct. af denne data er, hvad man kalder for dark data, altså data, man reelt ikke ved hvad indeholder.

Dark data udgør den største del af den data, som virksomheder i dag bør forholde sig til, men ROT data (Redundant, Obsolete eller Trivial), altså data, som enten er dubletter, uddateret eller ligegyldig, er ligeledes et stigende problem.

På webinaret

Jesper Stein Sandal vil sammen med Morten Seeberg og Jonas Errebo fra Atea komme ind på følgende emner:

  • Datavækst - hvorfor mere hardware ikke løser problemet
  • DR og Backup
  • Sikkerhed
  • EU-persondataforordningen
  • Merværdi - er mere data lig med højere værdi for din virksomhed?

Værter

Jesper Stein Sandal: Journalist på Version2 og fast vært på webinarer om it.

Morten Seeberg: Infrastrukturkonsulent i Ateas Datacenterteam med speciale i Information Insight, Disaster Recovery og High Availability-løsninger. Han er teknisk ansvarlig for Veritas produkt suiten og arbejder blandt andet med at udføre Dark Data Assessments af kunders ustrukturerede data.

Jonas Errebro: Solutions evangelist i Ateas Datacenterteam. Jonas har bl.a. en baggrund som konsulent og drift-tekniker. Har de seneste år beskæftiget sig primært med pre-sales af datacenter-teknik, herunder bl.a. Veritas produkter.

Webinaret er sponseret af Atea og produceret i samarbejde med Version2.