Ny software-defined storage løsning leverer over 1 million IOPS

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Ny software-defined storage løsning leverer over 1 million IOPS
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

Deltag i version2s gratis webinar og mød eksperter fra ATEA og Lenovo i en teknisk gennemgang af Microsoft Storage Spaces Direct (S2D)

Se webinaret nu

Microsoft Storage Space (S2D) er en ny måde at tænke software-defined storage løsninger på. Teknologien beror på en cluster af servere med direct-attached storage (DAS), i stedet for en mere traditionel løsning med en scale-out file server (SoFS) som består af clusterservere og et SAS netværk,

Det betyder at installationer bliver lettere at administrere og kan leverer over 1 million IOPS.

Dette lærer du:

  • Hvad er Microsoft Storage Space Direct (S2D), og hvorfor anvende en software-defined løsning
  • Sådan fungerer sammenspillet imellem Microsoft Storage Spaces Direct og Lenovo-servere
  • Hvordan S2D leverer performance med over 1 million IOPS

På Webinaret vil du møde

Simone Okkels, Vært. Journalist med mange års erfaring indenfor teknologi og IT.

Jonas Errebo, Solutions evangelist i Ateas Datacenter. Som evangelist har Jonas fokus på digital udvikling og transformation. Jonas har bl.a. en baggrund som konsulent og drift-tekniker. Har desuden beskæftiget sig med pre-sales af datacenter ydelser samt IT-arkitekt funktion.

Kim Serup, Presale og konsulent i Lenovo Data Center Group. Som presale har Kim fokus på at designe løsninger og holde tekniske indlæg på konferencer og hos kunder. Som konsulent er fokus på gennemførelse af Proof of Concept og implementering af nye teknologier. Kim har en dyb tekniksk baggrund, bl.a. grundet en fortid som Level 3 supporter og som konsulent med EMEA som arbejdsområde.