Vestas-formandskab trækker sig

Så gik den ikke længere for bestyrelsestoppen i Vestas.

De seneste nedjusteringer for den danske vindmøllekoncern fik sent tirsdag aften både formand Bent Erik Carlsen og næstformand Torsten Erik Rasmussen til at meddele, at de ikke genopstiller til næste generalforsamling.

Det menige bestyrelsesmedlem Freddy Frandsen genopstiller heller ikke, oplyser virksomheden i end meddelelse til Fondsbørsen.

Også finansdirektør og vicekoncernchef Henrik Nørremark er færdig i Vestas. Det skete, efter bestyrelsen for Vestas Wind Systems A/S havde fået en tilbundsgående orientering om de forhold, som i de seneste måneder har ført til nedjusteringer.

Senioranalytiker i Sydbank Jacob Pedersen siger til Berlingske, at koncernchef Ditlev Engel nu er nærmest urørlig i toppen af selskabet.

Dokumentation

Meddelelse til Fondsbørsen
Artikel fra Berlingske

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Ingen konsekvens !

Så er halvdelen af toppen fyret ! Og hvad er konsekvensen for den enkelte chef/direktør ? Formentlig ingen ud over det, at ens image lider et knæk. Diverse fratrædelsesordninger sikrer formentlig den enkelte en økonomisk stabil fremtid såfremt man tilpasser sin livsstil til en gennemsnitsløn for en senior ingeniør, hvilket vel heller ikke er så dårligt.

Og selve chefen ? Alle skriver, at han (Ditlev Engel) formentlig er nærmest urørlig nu !

Og skulle han endelig blive fyret, hvorledes er hans fratrædelsesordning så skruet sammen ???

Det er straks en anden sag, hvis en parkeringsvagt fanger en "almindelig arbejdende dansker" i at parkere ulovligt. Eller en politibetjent, der er sendt på hastighedskontrol med en fotovogn...! For slet ikke at tale om en skatteyder, der i forbindelse med et kørselsfradrag selvfølgelig har angivet den mest hensigtsmæssige rute, der måske er to kilometer længere end en tåbelig rute, der går gennem parcelhuskvarterer med mange små børn og dermed et helt andet krav til hastigheder og trafiksikkerhed.

Ser I, kære venner ! Så falder "Fars Hammer" med et brag, og den formastelige bliver øjeblikkelig idømt bod og bedring og tugthus på brød og vand !!!

Men hvad sker der i Vestas farcen. Der bliver fyret et par stykker i toppen for at skaffe lidt ro. Tro mig - de fyrede finder du ganske snart i topposter i andre store virksomheder !

Vestas sagen er simpelthen for stor - beløbene er også for store til at almindelige mennesker overhovedet kan gennemskue, hvad der foregår. Derfor er den eneste konsekvens, at en masse aktionærer taber en masse penge. Men den ledelse/bestyrelse, der skulle sikre en god ledelse - ingen konsekvens for dem...!

Hver eneste gang, der virkeligt går l**t i den i en stor sag, så accepterer vi bare stiltiende. Sagen er for stor til, at vi kan overskue den !

Da vore evner er så få og små, så må vi endnu engang acceptere !

Hvem nævnte Nordisk Fjer, DSB IC4, Politiets POLSAG e.t.c.

Velbekomme !

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten