Verdens største mobiltelefon sender SMS til fjernsynet

En ny svensk (mobil)telefon, Ippi, der skal kobles til fjernsynet, vil snart ramme verdensmarkedet.

Telefonen er udviklet af det svenske firma Inview, der netop er blevet opkøbt af Ericsson. Den svenske telegigant har meddelt, at den vil markedsføre telefonen i hele verden.

Ippi er en meget stor mobiltelefon, du skal forbinde til dit tv via et almindeligt scartstik.

Du har så Ippi'en stående foran dit fjernsyn som en Playstation, og når der kommer en sms, en mms eller måske en mail, kan du se dem på fjernsynsskærmen. Du behøver ikke at lette bagdelen fra sofaen, for der medfølger en fjernbetjening med indbygget tastatur, så du i ro og mag kan svare på henvendelserne.

Du kan også tale dine svarbeskeder ind i den indbyggede mikrofon.

Ippi'en fungerer ved hjælp af eget sim-kort og telefonnummer samt egen e-mail-adresse.

InView siger selv, lidt for sjov, at firmaet har udviklet verdens største mobiltelefon, fordi man skal regne sit fjernsyn ind i størrelsen.

Ippi'en er opkaldt efter den første maratonløber Pheidippides og blev i februar udråbt til en af de mest innovative nye teknologier på telefon-messen Global Mobile Awards.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Er der nogen, der har forstået fidusen ved dette apparat ? Jeg har ikke. Hvorfor skal en MMS op på fjernsynet, når PC-en kan vise det (i en meget bedre kvalitet). Det eneste, jeg behøver, er et kabel til at forbinde mobil og PC, og det fulgte med i købet af mobilen. Skal afsenderen af en MMS holde rede på, om jeg vil se hans meddelelse på mit fjernsyn eller på min mobil ? For de har jo to forskellige telefonnumre. Er Ippi-ens tastatur virkelig bedre end mit PC-tastatur ? Er Ippi-en opfundet for at vi kan smide os med tastaturet i en sofa og bevæge os endnu mindre og blive endnu federe ? Hvad er tricket ?

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten