Vej i Helsingør slog revner efter jordskælv

Den nyasfalterede vej Nordvej i Helsingør klarede ikke jordskælvet lige så smertefrit som de danske bygninger. Der er nemlig kommet lange revner i den helt nye asfalt.

»Sprækkerne ligger på linje og er mellem en halv og fem meter lange. Og det er den nyasfalterede del af vejen, der er revnet,« fortæller Torben Winding, specialarbejder i Helsingør kommunes park og vejafdeling.

Helt sikkert nye revner

Der er ingen tvivl om, at det er jordskælvet, der har forårsaget revnerne i vejen, mener Torben Winding, der blandt andet henviser til at asfalten er helt ny.

»Der er slet ingen fejl på den asfalt, som revnerne er kommet i. Det er ikke specifikt den del af vejen, som ikke er nyasfalteret, der er revnet,« siger Torben Winding

Desuden er revnerne heller ikke beskidte indvendigt.

»Der var ikke noget møg eller noget som helst i revnerne. Det ville der selvfølgelig have været, hvis de var gamle,« påpeger han.

Ingen grund til postyr

Torben Winding er dog lidt overrasket over, at de forholdsvis små skader, kan skabe så megen opmærksomhed.

Da det er kommunens opgave at vedligeholde vejene, kan han ikke sige noget om, hvornår skaderne bliver udbedret.

»Der skal lægges ny asfalt på hele vejen, så revnerne bliver bare dækket over, når det sker,« siger han.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hej Johnny Kristensen, Jeg ved det godt, men de havde desværre ikke nogen, og jeg turde ikke tage chancen og sætte et billede på af revner i en anden vej. Man skulle jo nødigt ende som Jeppe Nybro.

Hilsen Marie

  • 1
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten