Værkstedsfejl: Politiets biler ramt af bremsesvigt
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Værkstedsfejl: Politiets biler ramt af bremsesvigt

PLUS.
Fra april 2018 har Nordsjællands og Vestegnens politikredse oplevet bremseproblemer på deres politibiler efter service hos værkstedskæden AutoCenter København. Fejlene er fundet i både patruljebilerne, som er VW Passat og Touran, og i hundebilerne, som alle er Ford Mondeo. Illustration: Nanna Skytte / Ingeniøren

Politibiler i to politikredse har i store dele af 2018 kørt udrykningskørsel med fejl på bremserne til fare for politibetjente og andre trafikanter.

Gennem flere måneder har politibilerne i to politikredse været ramt af alvorlige bremseproblemer. Det viser dokumenter fra Rigspolitiet, som Ingeniøren har fået aktindsigt i. Problemerne skyldes fejlservicering

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.