Urinalkugler jager dem vækHavemareridt (2)
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Urinalkugler jager dem vækHavemareridt (2)

I fortsættelse af referatet fra debatten på Ingeniøren|net om afskrækkelsesmidler for mosegrise og muldvarpe (se nr. 46) bør det nævnes, at der stadig udveksles gode råd i hjælpekonferencen. F.eks. har Lene med held fået jaget muldvarpene væk uden hjælp af mekanik: Jeg har simpelthen puttet en urinalkugle (dem fra offentlige herretoiletter, de kan købes hos Matas, hvis ikke man kan låne dem) ned i et par af muldvarpeskuddene, fortæller hun. To på hver grund var nok i vores tilfælde og vi havde rigtig mange skud. Duften fra disse kugler var nok til at holde mulle væk. Det er nu tre år siden og ingen af os har set mulle endnu.

Rie (der præsenterer sig som ingeniør-konen, der aldrig læ ser

Bagsiden) har gjort den samme erfaring. Hun havde hørt at børnevindmøller i muldvarpeskuddene og hjortetaksolie skulle hjælpe, og byggede derfor vindmøller af en masse tomme mælkekartoner, dyppede alle pindene i hjortetaksolie og satte dem i skuddene, fortæller hun. Men resultatet blev at hele nabolaget grinede højt og døbte min have om til Rie's vindmøllepark. Og muldvarperne, de var ligeglade og fortsatte bare med at skyde. Men se, så fik min mand et tip, en kugle fra en tisrende på et herretoilet. Han gik straks på jagt efter dette hjælpemiddel og da han fandt det gravede han et lille hul til en af gangene og dumpede kuglen i, og vips... var alle muldvarperne fordelt hos alle naboerne. Hævnen er sød, og de opdagede aldrig at jeg var den skyldige. Så må vi håbe, at de ikke læser dette og bruger metoden til at få muldvarpene til at flytte hjem igen. Lynch

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først