Understøt projektledelse med de rigtige værktøjer

Der var engang, hvor projektledelse kunne klares med et Excel-ark, et white board og en peptalk. De tider er endegyldigt forbi. I dag er projekter en så fundamental del af arbejdet i enhver privat og offentlig virksomhed, at projektledelse for længst er blevet en disciplin i sig selv. Samtidig har projekterne udviklet sig i retning af mere og mere kompleksitet.

Markedet for projektværktøjer er vokset parallelt med denne udvikling: Jo mere komplekst, jo større en organisation, jo flere samarbejdspartnere, interessenter, nationaliteter og kulturer, des vigtigere er det for projektlederen at holde tungen lige i munden – og have de rigtige værktøjer.

Projektlederens mange redskaber

Med Projektværktøjsdagen sætter Ingeniøren og projekt:netværket derfor fokus på alt det, som understøtter, styrker og udvikler ledelsen af projekter.

Vi skaber et forum, der handler om projektlederens samlede værktøjskasse: lige fra it-systemer, der understøtter traditionelle projektledelsesdyder som overblik, planlægning, synliggørelse og rapportering, til de værktøjer, der handler om dét, der sidder mellem ørerne på kerneaktøren: metoder, litteratur, spil og efteruddannelse.

På Projektværktøjsdagen finder du således både it-værktøjer og værktøjer og metoder, der understøtter udvikling, innovation og omstilling. Og vi har samlet de markedsledende udbydere af projektværktøjer til en dag, hvor videndeling og networking er i centrum.

Valget er vigtigt

Vi tror, at valget af værktøjer – alt lige fra it til efteruddannelse – har afgørende indflydelse på, hvor gode muligheder, projektlederen har for at realisere projektets potentiale bedst muligt.

Derfor er valget af værktøjer ekstremt vigtigt. Og derfor har vi valgt, at Projektværktøjsdagen ikke er en traditionel messe, men derimod en viden- og erfaringsdag, hvor konferenceelementer spiller en væsentlig rolle.

Det betyder, at fokus er lagt på, hvilke erfaringer andre har gjort sig med de konkrete værktøjer.

Hvis man skal vælge et værktøj, kan en sælger hjælpe med at fortælle om sit produkt. Men vi tror i særlig grad, at man bliver hjulpet af ikke bare at høre faktuel information om et produkt, men derimod at tale med nogle af dem, der har produktet under neglene til daglig: nemlig andre projektledere, der har stået i samme situation som én selv, truffet et valg og gjort sig nogle erfaringer. Ikke bare med at vælge og indkøbe værktøjet, men især også med at rulle dem ud og anvende dem.

Projektlederne har ordet

Derfor har vi bedt vores udbydere om at overlade mikrofonen til deres kunder. Og derfor vil du på Projektværktøjsdagen i høj grad møde projektledere fra førende danske virksomheder, der fortæller, hvordan de har tacklet konkrete situationer med valg af projektværktøjer.

Med Projektværktøjsdagen har vi skabt en messekonference, hvor projektledere, projektchefer og indkøbere bringes sammen i et faciliteret forum med fokus på de værktøjer, der understøtter, styrker og udvikler projektledelsen i en verden, der bliver mere og mere kompleks og global.

Dagen byder på en inspirerende åbning om innovation og vækst, en række virksomhedscases, faciliteret networking, speed dating, et summende messeområde og en afsluttende reception med underholdning.

Sidste år havde vi totalt udsolgt – over 300 projektledere og projektchefer lagde vejen forbi og blev inspireret af 27 udbydere. Med over 90 procent ‘tilfredse’ eller ‘meget tilfredse’ deltagere er vi blevet inspireret til at afholde messen igen i år, for femte gang i træk.

Vi håber, at vi i år får lov at byde velkommen til lige så mange – og at du eller din kollega er én af dem.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten