Ugens debat: Skal kirker kunne blokere for vindmøller?
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ugens debat: Skal kirker kunne blokere for vindmøller?

PLUS.
Kirken har vetoret over for nye vindmøller – men den ret burde fjernes, mener Dansk Energi. Illustration: Tomasz Sienicki via Wikipedia / Grafik: Nanna Skytte

Kirken kan stoppe vindmølle­­projekter som følge af en særret i planloven, fortalte ing.dk i sidste uge. Mange læsere mente ikke, det burde være så svært for vindmøllebranchen at tage hensyn til kulturminder.

Læs nogle af holdningerne her og resten under artiklen. Bent Johannsen Det urimelige består ikke i, at kirkerne er beskyttede. Det samme burde gælde for andre væsentlige kulturminder. Jeg er agnostiker

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.