Tyske forskere: Vores mad tærer på kloden – men vi har løsningen

PLUS.
Illustration: Hanne Kokkegård

Det nuværende fødevaresystem kan kun brødføde omkring 3,4 milliarder mennesker uden at tære på klodens miljømæssige kapital. Men det er muligt at omlægge den globale fødevareproduktion, så 10 milliarder mennesker kan få mad og drikke, uden at klima- og miljømæssig påvirkning af kloden.

Netop nu er halvdelen af den globale fødevareproduktion afhængig af at overskride jordens miljømæssige begrænsninger. Sådan lyder den nedslående konklusion i en ny videnskabelig artikel, der har undersøgt
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen
Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
De første 30 dage er gratis.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.