Tyske forskere: Vores mad tærer på kloden – men vi har løsningen
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Tyske forskere: Vores mad tærer på kloden – men vi har løsningen

PLUS.
Illustration: Hanne Kokkegård

Det nuværende fødevaresystem kan kun brødføde omkring 3,4 milliarder mennesker uden at tære på klodens miljømæssige kapital. Men det er muligt at omlægge den globale fødevareproduktion, så 10 milliarder mennesker kan få mad og drikke, uden at klima- og miljømæssig påvirkning af kloden.

Netop nu er halvdelen af den globale fødevareproduktion afhængig af at overskride jordens miljømæssige begrænsninger. Sådan lyder den nedslående konklusion i en ny videnskabelig artikel, der har undersøgt
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen
Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
De første 30 dage er gratis.