Troldtekt fordobler kapaciteten med robotter
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Troldtekt fordobler kapaciteten med robotter

PLUS.
Adm. direktør Peer Leth foran Kawasaki-robotterne, som Troldtekt har indkøbt seks stk. af til den nye linje. De skal bla. udpakke plader fra støbeforme og placere råplader på tørrelinjen. Illustration: Mikkel Meister

Den vestjyske producent af træbeton, Troldtekt, indvier i februar en ny fuldautomatisk produktionshal til 180 mio. kr. Robotter og predictive maintainance er nøgleord.

Afbarkede træstammer af rødgran hviler nøgne under presenninger på Troldtekts 220.000 m2 store ­produktionsareal i vestjyske Troldhede. Efter seks måneders lagring skæres stammerne til træuld, der blandes

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.