Trods brand-advarsel: Entreprenør bygger trygt P-huse med stålkonstruktioner
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Trods brand-advarsel: Entreprenør bygger trygt P-huse med stålkonstruktioner

PLUS.
Parkeringshuset ved Herlev Sygehus opført i fem etager med bærende stålkonstruktion af NCC. Byggeriet stod færdig i februar 2018. Illustration: NCC

Efter kollapset parkeringshus i Norge er entreprenørvirksomheden NCC glade for de danske byggekrav til P-huse og deler ikke DTU-professors bekymring over byggerier med bærende stålkonstruktioner. Selv har NCC opført en sådan femetagers konstruktion så sent som i november 2019.

Året var kun en uge gammelt, da et parkeringshus ved Stavanger Lufthavn stod i flammer, efter at en ældre dieselbil var brudt i brand og spredte ild til et stort antal andre parkerede biler. For de norske

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.