Tre nye blogs på Vejen til Industri 4.0
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Tre nye blogs på Vejen til Industri 4.0

Jesper Damvig, indehaver af 3D-print virksomheden Damvig Develop, er én af tre nye bloggere på 'Vejen til Industri 4.0'. Illustration: Damvig Develop

Sommerferien er ovre, det er tid til at tanke ny viden og derfor er ing.dk glad for at kunne præsentere tre nye bloggere her på ’Vejen til Industri 4.0’.

'3D-print uden filter', 'Teknologi 4.0' og 'Digitalisering' hedder de tre blogs, som forhåbentligt kan gøre dig klogere på henholdsvis 3D-print, samspillet mellem teknologi og forretningsmodeller i Industri 4.0 samt hvordan SMV’er kan bruge digitalisering som en løftestang for vækst.

Her en kort introduktion til hver blog:

3D-print uden filter

Jesper Damvig er indehaver af Damvig Develop og har siden 1990’erne beskæftiget sig med 3D-print. Han er i forvejen en del af Ingeniørens Produktionspanel og vil fremover blogge om nye teknologier, trends og tendenser inden for 3D-print – råt for usødet.

Læs første indlæg her.

Teknologi 4.0

Casper Hansen er civilingeniør og adm. direktør i rådgivningsvirksomheden Technicon. Han arbejder med bl.a hyperfleksible automationsplatforme i EU-projektet RAMPup og i MADE. Han blogger om, hvordan ny teknologi og Industri 4.0 vil påvirke produktioner og forretningsmodeller.

Læs første indlæg her.

Digitalisering for begyndere

For ti år siden var dyneproducenten Dykon i Lunderskov lukningstruet. Men investeringer i automation og digitale teknologier har vendt skuden. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 80 medarbejdere og har vundet bl.a. DI Trekantsområdets Initiativpris 2010. Fabrikschef Flemming Sørensen blogger om Dykons digitale rejse og gode råd.

Læs første indlæg her.