Trådløs fotoramme viser automatisk nye billeder

Nu er det slut med kun selv at bestemme, hvilke billeder, der skal vises på den digitale fotoramme. Kodak har netop lanceret deres Kodak Pulse berøringsfølsomme fotoramme, der er udstyret med Wi-Fi og egen e-mailadresse. Sendes et billede til rammens e-mailadresse, vil billedet automatisk blive vist på fotorammen.

Kodak håber med dette produkt at kunne melde sig ind i den hastige udbredelse af sociale tjenester. Blandt andet kan rammen også knyttes til et album på Facebook, så når der lander nye billeder i Facebookalbummet, så kommer de også frem på fotorammen. Kodak forestiller sig blandt andet, at fotorammen kan være relevant for familier, der lever langt væk fra hinanden, og en simpel mail automatisk kan opdatere billedet på skrivebordet med den seneste familieforøgelse.

Selve rammen er en 7" fotoramme med en opløsning på 600 x 800 pixel og displayet har en LED-baggrundsbelysning.

Kodak har netop lanceret den berøringsfølsomme fotoramme Kodak Pulse, der er udstyret med Wi-Fi og egen e-mailadresse. Illustration: Kodak

Der er dog en stor ulempe ved kodak Pulse og det er, at den indbyggede hukommelse kun er 512 MB, og at der ikke umiddelbart er mulighed for at udvide den.

Prisen oplyses til ca. 130 dollars eller omkring 675 kroner.

Dokumentation

Kodak: KODAK PULSE Digital Frame Keeps Pictures Fresh, and Family and Friends Closer

sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Den er sikkert smart, men jeg har da et par fotorammer liggende, der har et års tid på bagen og har samme mulighed for at sende billeder til dem via en email-adresse. (Og faktisk også via abonnering på RSS-feeds.) Til mit formål skal jeg dog også gerne kunne slette billeder remote og den funktionalitet har jeg ikke lige set en billedramme med. Den ikke så avancerede ide er at vise billeder af en online kalender fx for et mødelokale. Og så er det ret skodagtigt at man ikke kan slette billedet fra i går :-)

 • 0
 • 0

Synes nu det er ok smart. Jeg har en kodak EX-1011, og den kan hente billeder fra min server, men her stopper legen også. Ingen måde hvorpå den kan starte op med at vise billederne fra server, ingen shuffle funktion, intet af det jeg troede nærmest var standard.

Den beskrevne nye model lyder til at kunne halvden af det jeg søger, men stadig ikke godt nok.

 • 0
 • 0

Og med et WiFi SD som automatisk sender billederne til email-adressen så er cirklen sluttet. Med det samme du træder indenfor døren med kameraet i hånden så bliver billederne vist i fotorammen. Smart!

 • 0
 • 0

Og med et WiFi SD som automatisk sender billederne til email-adressen så er cirklen sluttet. Med det samme du træder indenfor døren med kameraet i hånden så bliver billederne vist i fotorammen. Smart!

Det kunne være en ide for paparazzis. Udskift SD-kortet i kändis'ens kamera med et WiFi-kort, (Det kan man sikkert bestikke barnepigen til) og vent til der tages privatbilleder i soveværelset :-)

 • 0
 • 0

Det var en smart ide. På job har vi nogle dect-telefoner, hvor jeg læste manualen lidt grundigt og fandt en indstilling, hvor den selv løfter røret, når den bliver ringet op og muter output, dvs man har muligheden for at sætte dem op som fjernaktiverede aflytningsmikrofoner!

 • 0
 • 0

jeg ser det som et problem, hvis alle og enhver med kendskab til "rammens e-mail adresse" kan sende til den.

Hvilke foto bliver der sendt? Hvad med dvs. "organ forlængende mails" - der sendes allerede mails med vedhæftede fotos hvor billedet blot er tekstbeskeder som ikke fanges af anti-spam systemer?

Eller hvad hvis det er en syg person som sender voldlige eller vulgære fotos til en børnefamilie?

Håber seriøst man har mulighed for at "godkende" hvilke afsendere man vil modtage mails fra og at der skal mere end en "from" adresse til i mailen for at få den hele vejen frem til fotorammen...

 • 0
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten