Topkarakter til Renault Laguna
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Topkarakter til Renault Laguna

For første gang har en bil fået de maksimale fem stjerner i en kollisionstest, skriver Berlingske Tidende.

Den nye Renault Laguna, som kommer på gaden til april, er blevet tildelt fem stjerner af den uafhængige europæiske biltestorganisation Euro NCAP.

De fem stjerner gik til Renaulten, fordi den klarede frontalkollision, sidepåkørsel og en ny lygtepælstest næsten uden anmærkninger.

Audi A4 opnår også et meget flot resultat, men må nøjes med fire stjerner. Ligeledes er der fire stjerner til Volvo S 40, Saab 9-3 og Honda Accord.

Indenfor MPV´erne scorer Nissan Tino bedste karakterer, skarpt forfulgt af Renault Scénic.
Citroën Picasso består med anmærkninger, mens Mazda Premacy dumper.

Tilliden til NACPs uafhængighed har i øvrigt lidt et lille knæk. Ifølge Berlingske har NACP også testet Opel Zafira og Fiat Multipla, men ingen af de to tests faldt ud til de testede bilers fordel. Derfor fik de to firmaer som de eneste lov til at forbedre bilerne, inden de kommer igennem en ny test som offentliggøres i juni måned.

Link:

En video af lygtepælstesten - kan ses på Berlingskes hjemmeside.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten