Tilbudsloven tages op til revision
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Tilbudsloven tages op til revision

Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen har på et møde i går, torsdag, lovet Håndværksrådet at tage tilbudsloven op til revision i den kommende folketingssamling. Det oplyser rådet i en pressemeddelelse.

Rådet ønsker en revurdering af de fire ændringsforslag, som blev fremsat og nedstemt, da folketinget vedtog en ny tilbudslov i efteråret 2000. Det drejer sig om lovens gyldighed på det private område, det maksimale antal underhåndsbud, udbud efter »det økonomisk mest fordelagtige bud« og vedståelsesfrister.

De nedstemte ændringsforslag blev i sin tid fremsat af borgerlige partier og blev støttet af Håndværksrådet, Byggeriets Arbejdsgivere, Danske Entreprenører samt Dansk VVS og ELFO.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten