The walking dead: VR og digitale lig skal genskabe drab
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

The walking dead: VR og digitale lig skal genskabe drab

PLUS.
Chiara Villa har arbejdet med at animere personer til retssager for at skabe det bedste og mest realistiske muligt overblik over, hvad der skete. Illustration: Villa C, Olsen KB, Hansen SH. Virtual animation of victim-specific 3D models obtained from CT scans for forensic reconstructions: Living and dead subjects. Forensic science international. 2017 278, e27-e33.

Det er ikke altid, vidner husker en sag helt præcist. Stod offeret nu ovre ved vinduet, eller var det nærmere døren? Det kan 3D-virtualisering og digitale lig hjælpe med i projekt ’Walking Dead’.

I 2003 blev en ung pige dræbt af en gerningsmand, hun tilsyneladende kendte. Han blev hurtigt indfanget, og til brug for retssagen blev han taget med ud på gerningsstedet for at forklare præcist, hvad

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.