Telenors 4G-lancering udskudt i 11. time
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Telenors 4G-lancering udskudt i 11. time

Tidligere har teleoperatøren Telenor meldt ud, at virksomhedens 4G-net skulle være klar omkring nytår. Men nu oplyser virksomheden, at det hurtige netværk først bliver lanceret til marts 2013.

Markedsdirektør Ruhne Fiala forklarer, at 4G-lanceringen bliver udskudt som følge af et strategiskifte hos Telenor.

»Vi ønsker at sende et klart signal til vores eksisterende kunder om, at de er værdsatte. Og i den forbindelse er vi ved at få de rigtige produkter på plads.«

Ruhne Fiala understreger, at 4G-forsinkelsen ikke skyldes tekniske problemer hos teleoperatøren, der samarbejder med Telia om 4G-nettet. Udskydelsen sker derimod som følge at et strategiskifte hos virksomheden, som er resultatet af et analysearbejde iværksat af adm. dir. Marek Slacik, der tiltrådte for tre måneder siden.

Læs også: Telenor henter ny direktør fra Serbien

»Vi vil være sikre på, at vores nuværende kunder føler, at de får nogle gode produkter med 4G, i stedet for kun at fokusere på nye kunder. Og de produkter er vi nu ved at se på, hvordan skal sættes sammen,« siger Ruhne Fiala og tilføjer:

»Og så er der jo heller ikke så mange 4G-håndsæt (telefoner, red.) endnu, så vi mener ikke, det er så alvorligt igen at vente nogle uger med at lancere 4G.«

Ruhne Fiala ønsker ikke at uddybe nærmere, hvad de kommende 4G-produkter fra Telenor kommer til at bestå af.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten