Telenor henter ny direktør fra Serbien

Fra 1. september hedder den nye administrerende direktør i telekoncernen Telenor i Danmark Marek Slacik. Han overtager posten fra Jon Erik Haug, der har bestredet stillingen siden maj 2010. Han rykker videre til en toppost i Telenors koncernledelse.

Marek Slacik er nuværende markedsdirektør i Telenor Serbien.

»Det danske marked er et af de hårdeste i Europa. Det er imponerende, at Telenor i de seneste år har evnet at omstille virksomheden og samtidig klare sig i konkurrencen. Det bliver min opgave at fortsætte den positive udvikling og bygge videre på det stærke fundament, der er i Danmark. Det er en stor og spændende udfordring, som jeg glæder mig til at komme i gang med,« siger Marek Slacik ifølge en pressemeddelelse.

Han er født i Tjekkiet og har været markedsdirektør for Telenor Serbien siden 2009. Marek Slacik har en MBA fra universitetet i Prag.

Jon Erik Haug skal fremover være Executive Vice President og ansvarlig for People Development for hele Telenor-koncernen med sæde i koncernledelsen for Telenor Group.

»Jeg har haft nogle fantastiske år i Danmark. Det har været hårdt og udfordrende, men det har samtidig været enormt inspirerende. Jeg er rigtig godt tilfreds med de resultater, som vi har opnået, og jeg er stolt af den indsats, som hele organisationen har leveret. Jeg er blevet tilbudt en af de stillinger, som man ikke siger nej til, og skal fremover sikre, at vi udvikler vores globale organisation med de rigtige medarbejdere, kompetencer og systemer,« siger Jon Erik Haug i pressemeddelelsen.

Dokumentation

PRM: Ny administrerende direktør i Telenor