Teknisk Forlag er solgt
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Teknisk Forlag er solgt

Tele Danmark Forlag har i dag købt Teknisk Forlag af Ingeniørforeningen i Danmark (IDA) for 48 millioner kroner. Teknisk Forlag udgiver en lang række fagbøger, fagblade og indkøbsbøger for ingeniører.

 • Købet vil styrke Tele Danmarks Forlags stilling på markedet for indkøbsbøger, hvor vi i dag allerede udgiver Fagbog Danmark. Samtidig er købet endnu et led i vores nordiske strategi, siger direktør Keld Holland i Tele Danmark Forlag i en pressemeddelelse.

  Der føres forhandlinger med nyhedsmagasinet Ingeniøren om at overtage udgivelsen af de tekniske fagbøger, da de ligger udenfor Tele Danmark Forlags kerneforretning.

 • Vi er først og fremmest interesseret i serien af ingeniørtekniske håndbøger, herunder værket Kemikalier og Sikkerhed, samt en lang række lærebøger og en bred vifte af IT-bøger. Altså mest udgivelser rettet imod et professionelt og ingeniørrelevant marked. Bøgerne har en høj kvalitet, og de henvender sig til vores kerne-målgruppe. En overtagelse af disse udgivelser vil ligge i klar forlængelse af vores strategi, hvor vi skal etablere nye forretningsområder, der er mindre afhængige af konjunkturerne, siger administrerende direktør i Ingeniøren A/S Erik Lyngsø-Petersen.

  Fire ledende medarbejdere i Teknisk Forlag har indgået forhandlinger om at overtage bladdelen.
  Formanden for IDA, Per Ole Front, er tilfreds med, at Teknisk Forlag er solgt.

 • IDA er stolt over at have medvirket til udviklingen af Teknisk Forlag til den nuværende størrelse med en række af gode produkter. Salget sikrer den fortsatte udvikling af disse produkter til gavn for IDA´s medlemmer, siger Per Ole Front i en pressemeddelelse.

sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først