Tegn en pæn pavillon
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Tegn en pæn pavillon

Der er brug for midlertidige pavilloner både i by og på land. Ofte bliver der opstillet skurvogne og små rullende boder til festivaler, sportsarrangementer osv. Som regel er de ikke særlig kønne, og ofte bliver de hurtigt nedslidt.

Derfor har Lokale- og Anlægsfonden udskrevet en åben projektkonkurrence om nye kvalitetspavilloner. De skal udformes, så de i princippet kan opstilles overalt. F.eks. som overnatningshytter i naturen, som klublokaler ved idrætsanlæg samt til udstillinger, teater, gøgl, billetsalg og andre aktiviteter på pladser og torve.

Der ønskes forslag til en pavillon på ca. 40 kvm til friluftsbrug, en pavillon på ca. 20 kvm til byens torv samt en pavillon på ca. 75 kvm til klubformål.

Den lille pavillon skal udformes med »indbygget« fundament, så den kan flyttes og opstilles uden terrænarbejder. Mens de større pavilloner skal udformes, så der kan etableres et fundament og tilsluttes forsynings- og kloakledninger. Materialerne skal være rimelig robuste og miljøvenlige. Prisen må højst være 8.800 kr./kvm inklusive moms, men eksklusive transport og eventuelt fundament.

Forslag skal indleveres senest 8. april 2002, og bedømmelsen ventes afsluttet cirka en måned senere. Den samlede præmiesum er på 500.000 kr. med en førstepræmie på mindst 200.000 kr.

Konkurrenceprogrammet kan fås fra Danske Arkitekters Landsforbund på mailadressen konkurrencer@dal-aa.dk

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten