Techtopia #75: Forstå kunstig intelligens på 29 minutter
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Techtopia #75: Forstå kunstig intelligens på 29 minutter

 

Bogen ‘Kampen om fremtiden – forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder’ dræber myter om teknologien, men forklarer også, hvordan den virker i et tilgængeligt dagligdags sprog.

Forfatteren Thomas Terney beskriver og forklarer en teknologi, som er ved at forandre verden, og han opstiller fire perspektiver på, hvordan kunstig intelligens kan bruges i danske virksomheder.

Hør, hvorfor kunstig intelligens ikke er en superintelligens, men en lille hjælper, og få en forklaring på forskellen på neurale netværk, der spiller Go, og ‘god gammeldags kunstig intelligens’, der kan hjælpe dig af med dine P-bøder.

Medvirkende:

  • Thomas Terney, forfatter, foredragsholder, phd. i kunstig intelligens

Links:

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 29. oktober.

Du kan finde alle episoder af Techtopia og Ingeniørens øvrige podcasts HER.

Hør også: Techtopia #74: Humle, biochips og toiletter på High Tech Summit

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det er noget rodet og misvisende. Ifølge hans definition så er en lineær regression AI. Det meste såkaldte AI er dog statistik i en ny form. Det hedder ofte bedre maskinlæring. Udtrykket AI egner sig i øjeblikket mest til marketing og sensationisme. Altså et elendigt foredrag.

  • 2
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten