Techtopia 67: #oprørforfremtiden
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Techtopia 67: #oprørforfremtiden

 

Borgerløn, kortere arbejdstid og medejerskab er i hvert en del af svaret i den nye bog ‘Oprør For Fremtiden’, der et bud fra den danske venstrefløj på, hvordan vi indretter vores informationssamfund med respekt for borgerne, men uden at blive maskinstormere.

Forfatterne er de to SF’ere Peter Westerman og Lisbeth Bech Poulsen. Techtopia sætter sidstnævnte i stævne på hendes kontor på Christiansborg til en snak om automatisering, dataetik, borgerløn, økonomisk demokrati, andelsbevægelsen og politikeres manglende forståelse for teknologi som en faktor, der ændrer samfundet med høj hastighed.

Vi får også indblik i forfatternes Manifest for Frihed og Fællesskab, der kommer med forslag til et bæredygtigt og lige informationssamfund. Og så er der også en håndfuld hverdagstips til folk, som ikke er i magtens centrum. Tips til et oprør for fremtiden, som du kan følge på #oprørforfremtiden.

Medvirkende:

  • Lisbeth Bech Poulsen, MF, SF

Link:

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 3. september.

Du kan finde alle episoder af Techtopia og Ingeniørens øvrige podcasts HER.

Hør også: Techtopia #66: Fremtidens internet er i 3D

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten