Techtopia #66: Fremtidens internet er i 3D
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Techtopia #66: Fremtidens internet er i 3D

 

Fremtidens internet er i 3D, mener forfatter og futurist Kevin Kelly fra Wired. Hør hans bud på, hvordan og hvad det skal bruges til, og hvem der kommer til at bestemme over det.

Kevin Kelly kalder det nye net for The Mesh. Det bliver en digital kopi af den virkelige verden, som kan læses af maskiner og manipuleres med algoritmer.

The Mesh vil være fuld af digitale tvillinger i form af kopier af maskiner, fabrikker, boligblokke og engang ude i fremtiden biologisk materiale, som kan bruges til tests, fejlfinding og prototyper.

Kunstig intelligens vil gennemsyre The Mesh, men Kevin Kelly vil hellere kalde det kunstig kløgt, og han sammenligner det med el-forsyning.

Medvirkende:

  • Kevin Kelly, senior Maverick, Wired

Links:

Her kan du se Kevin Kellys foredrag på TNW:

Næste episode af Techtopia kommer mandag den 27. august.

Du kan finde alle episoder af Techtopia og Ingeniørens øvrige podcasts HER.

Hør også: Techtopia #65: Ødelægger internettet din hjerne?

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten